Duke shfletuar "Thenie te ndryshme"
Aug 9, 2012 - Thenie te ndryshme    Ska komente

I respektoj shumë njerëzit e verbër, sepse ata e gjykojnë vërtetë dikë nga personaliteti dhe jo nga paraqitja e jashtme

Jul 21, 2012 - Thenie te ndryshme    Ska komente

Për të qenë i lumtur nuk mjafton që të gjesh një bashkëshort/e të mirë; edhe vetë duhet të jesh i tillë.