Duke shfletuar "Thenie te mencura"
Oct 14, 2013 - Thenie te mencura    Ska komente

Brenda nesh shkelin shumë njerëz në jetë dhe gjurmët më të mëdha i lënë ata që ecin në maje të gishtërinjve

Oct 13, 2013 - Thenie te mencura    Ska komente

Ka njerëz të cilët e kanë zemrën aq të madhe saqë në të mund të hysh pa trokitur.
Ka të tjerë që e kanë aq të brishtë saqë u thyhet me një të prekur.

Oct 13, 2013 - Thenie te mencura    Ska komente

Mik është ai që në errësiren e problemeve te tua është ne gjëndje të ndez llambën e shpresës

Oct 12, 2013 - Thenie te mencura    Ska komente

Buzëqeshjet humbin atëherë kur ti ia fal dikujt dhe ai nuk kujtohet më të ta kthejë