Duke shfletuar "Thenie te mencura"
Oct 20, 2013 - Thenie te mencura    Ska komente

Ndershmeria është nje dhurat e shtrenjte prandaj kurr mos e prit prej njerzve pa vlerë

Oct 19, 2013 - Thenie te mencura    Ska komente

Preferoj armikun tim me urrejtjen e tij te sinqerte … se sa nje “mik” me miqesine e tij te rreme

Oct 19, 2013 - Thenie te mencura    1 Koment

Mos akuzo njerëzit për zhgënjimet e tua, akuzo veteveten që ke pritur shumë nga njerëz që s’duhej të prisje asgjë

Oct 18, 2013 - Thenie te mencura    Ska komente

Jeta eshte nje piano……dhe ti je pianisti i saj, keshtu qe perpiqu te krijosh melodin me te bukur te jetes tende…….

Oct 17, 2013 - Thenie te mencura    Ska komente

Vleren e dashurise e ruajne njerezit e varfer,sepse te pasurit gjithmone tentojne ta blejne me para

Oct 16, 2013 - Thenie te mencura    Ska komente

Shumë njerëz mund të flasin bukur… Por vetëm sinqeriteti i kthen fjalët e thjeshta në emocione

Oct 14, 2013 - Thenie te mencura    Ska komente

Nëse nuk mund të bëhesh shkrimtar dhe t’i bësh dobi të tjerëve, atëherë bëhu lexues për t’i bërë dobi vetes