Duke shfletuar "Thenie te mencura"
Dec 22, 2013 - Thenie te mencura    Ska komente

Një person i tretë asnjëherë nuk krijon problem midis dy njerëzve. Është një problem midis të dyve që krijon hapësirë për personin e tretë

Dec 21, 2013 - Thenie te mencura    Ska komente

Mos u trego shumë i ‘ndershëm’ me të gjithë në këtë botë.. Mos harro se pemët me të ‘drejta’ zgjidhen gjithmonë të parat për tu ‘prerë’..!

Dec 19, 2013 - Thenie te mencura    Ska komente

Varfëria në botë nuk është për shkak se nuk mundemi të ushqejmë të varfërit, por për shkak se nuk mundemi të ngopim të pasurit

Nov 5, 2013 - Thenie te mencura    Ska komente

Mos e merrni për dobësi heshtjen time, se nëse unë flas, ju nuk do të mund ta përballoni

Oct 29, 2013 - Thenie te mencura    Ska komente

Mos e hidhëro prindin tënd, për ti bërë të lumtur të tjerët, sepse dije se të tjerët nuk i sakrifikojnë jetët e tyre për të ndërtuar jetën tënde

Oct 28, 2013 - Thenie te mencura    Ska komente

Paratë mund të bëjnë një mashkull të pasur .. Por është edukata ajo e cila e bën Zotëri

Oct 28, 2013 - Thenie te mencura    Ska komente

Sikur nje femije te dorezohej qe ne rrezimin e tij te pare, nuk do kishte mesuar kurre te Ecte

Oct 26, 2013 - Thenie te mencura    Ska komente

Gjerat me te bukura ne bote nuk mund te degjohen, nuk mund te shihen as te preken..Por mund te NDJEHEN…

Oct 25, 2013 - Thenie te mencura    Ska komente

Vetmia nganjëherë është mikesha më e mirë…nuk te flet, nuk të shqetëson,nuk të bën kurrë pyetje, thjesht rri dhe të bën shoqëri

Pages:12345678»