Duke shfletuar "Thenie per dashurine"
Oct 13, 2013 - Thenie per dashurine    Ska komente

Unë jam në shtëpinë time.
Ti në shtëpinë tënde.
Epo, njëri nga ne është në vendin e gabuar

Oct 12, 2013 - Thenie per dashurine    Ska komente

-Cfarë është dashuria për ty?
-Të mos hequrit dorë asnjëherë,edhe kur bota po shembet përpara syve të tu.

Jun 23, 2013 - Thenie per dashurine    Ska komente

Ka diferencë të madhe midis pëlqimit dhe dashurisë.. Nëse të pëlqen një lule e keput menjëherë, ndersa kur e do e ‘ujit’ dhe përkujdesesh për të gjithmonë..

Jan 12, 2013 - Thenie per dashurine    1 Koment

Nese gabimisht kam ber nje gabim..ateher konsideroje gabim dhe harroje..por harro vetem gabimin..gabimisht mos me harro mua..

Jan 8, 2013 - Thenie per dashurine    Ska komente

Nuk ke për të pasur kurrë një mundësi të dytë për të krijuar përshtypjen e parë dhe mos harro… se vetëm përshtypja e parë mund të të japë mundësinë e dytë

Nov 29, 2012 - Thenie per dashurine    Ska komente

Kur duam dikë për virtytet e tij, nuk është dicka e vecantë, por kur fillojmë ta duam për mangësitë, atëherë kjo është dashuri

Pages:«12345»