Duke shfletuar "Thenie filozofike"
Aug 4, 2012 - Thenie filozofike    Ska komente

Një kokërr gruri nuk e mbush dot hambarin, por ndihmon kokrrat e tjera që e kanë mbushur

 

Jul 31, 2012 - Thenie filozofike    Ska komente

Njeriu të mos ketë frikë nga ligji, të ketë turp nga bota, të ketë frikë nga ndërgjegjeja e tij

Jul 29, 2012 - Thenie filozofike    Ska komente

Të gabosh dhe kërkosh falje është njerëzore, të falesh është hyjnore e të mos heqësh dorë nga gabimi është djallëzore

Jul 28, 2012 - Thenie filozofike    1 Koment

Kush bazohet në forcën, bie për tokë po sa të thyhet forca, por ai që bazohet në drejtësinë, është i mbështetur në një godinë të fortë që nuk shembet kurrë

Jul 27, 2012 - Thenie filozofike    Ska komente

Fjalët dhe punët e njerëzve të mëdhenj nuk janë sipas vendit e kohës së tyre, ata mund t’i përshtaten çdo kohe dhe çdo vendi

Jul 26, 2012 - Thenie filozofike    Ska komente

Njeriu nuk është i përjetshëm, le të përpiqet të jetë e pavdekshme ajo që do të thotë dhe ajo që do të bëjë

Pages:«1234»