Duke shfletuar "Thenie filozofike"
Oct 18, 2013 - Uncategorized    Ska komente

Idioti flet per ate qe do te veproj…..
Egoisti flet per ate qe ka vepruar……..
Kurse inteligjenti vepron e nuk flet…….

Oct 17, 2013 - Uncategorized    Ska komente

Ne jete njerzit ju ngjajne fjaleve; nese nuk i vë ne vendin e vet, e humbin kuptimin

Oct 17, 2013 - Uncategorized    Ska komente

Jeta eshte si nje monedhe! Ne njeren ane ndodhet dhimbja dhe ne anen tjeter lumturia. Ti mund te shohesh vetem njeren ane, por mos harro, edhe ana tjeter e ka rradhen e saj

Jan 9, 2013 - Uncategorized    Ska komente

Sfida më e vështirë është të jesh vetvetja në një botë, ku çdokush përpiqet të të bëjë të ndihesh ndryshe!

Nov 25, 2012 - Uncategorized    Ska komente

Njeriu eshte i madh vetem kur meson se vertet eshte shume i vogel

Nov 22, 2012 - Uncategorized    1 Koment

Njerëzit e mirë e të drejtë u ngjajnë pemëve të mëdha, që lëshojnë hije për të tjerët, ndërsa vetë përvëlohen nga rrezet e diellit.

Aug 19, 2012 - Uncategorized    1 Koment

Njeriu ka nevojë për arsim ashtu si bima për ujë

Aug 18, 2012 - Uncategorized    Ska komente

Shkalla e parë e marrëzisë është të kujtosh se je i mençur

Aug 17, 2012 - Uncategorized    Ska komente

Forca e mendimit hy në punë më shumë se tehu i shpatës; prandaj ruaje atë dhe mbaje gati për ta përdorur në kohën e duhur

Aug 16, 2012 - Uncategorized    Ska komente

Dyshimi është gur argjendari i së vërtetës, kush dyshon në marrëdhëniet e përditshme, s’gabon asnjëherë, kush dyshon në veprimet e veta, bëhet filozof

Pages:1234»