Duke shfletuar "Aforizma"
Feb 25, 2017 - Aforizma    Ska komente

”..Një peshk mund të dashurojë një zog…mirëpo ku do të jetonin ata..!?”

Feb 25, 2017 - Aforizma    Ska komente

” Problemi më i madh i njerëzimit është se : budallenjtë janë tepër të sigurtë në mendjen e tyre, ndërsa të mençurit plot me dyshime ! ”

 

Jul 21, 2012 - Aforizma    Ska komente

Vdekja e pyet Jetën: Pse ty të duan kaq shumë dhe me çmenduri, ndërsa mua më urrejnë ? Jeta:  Sepse une jam një gënjeshtër e bukur, ndërsa ti je një realitet i hidhur.